Advised to taxi on takeoff

Support for any problem or bug related to 124thATC
Post Reply
Atlas
Posts: 16
Joined: Sun Mar 08, 2020 10:28 pm

Advised to taxi on takeoff

Post by Atlas » Mon Mar 16, 2020 3:54 am

Flying from A-B-A, I normally get 124th ATC to work well during the A-B leg. Resetting the plugin for the B-A return flight, I get to the runway and I am given clearance for take off, then as I align for takeoff and do my run up, ATC tells me to taxi on the runway of my choice. I have no option but to do a readback. Upon takeoff, handover to area controller as normal occurs. Once near my destination (A), area controller hands me off to approach then hands me off to tower. I do not get the initial call to tower option.

I don't know if this is a bug or if I am doing something wrong? Thanks!

Atlas
Posts: 16
Joined: Sun Mar 08, 2020 10:28 pm

Re: Advised to taxi on takeoff

Post by Atlas » Sat Mar 21, 2020 4:18 pm

Still getting this error, attaching my bug report:

https://www.dropbox.com/s/xwswmalf4nzz1 ... rt.7z?dl=0

ntnll
Posts: 561
Joined: Sun May 13, 2018 12:32 pm

Re: Advised to taxi on takeoff

Post by ntnll » Mon Apr 13, 2020 7:53 pm

Atlas wrote:
Sat Mar 21, 2020 4:18 pm
Still getting this error, attaching my bug report:

https://www.dropbox.com/s/xwswmalf4nzz1 ... rt.7z?dl=0
Thanks for your feedback Atlas, I'll have a look into it.

a.
124thATC Developer

Atlas
Posts: 16
Joined: Sun Mar 08, 2020 10:28 pm

Re: Advised to taxi on takeoff

Post by Atlas » Mon Apr 13, 2020 8:41 pm

Thanks!

Bulva
Posts: 53
Joined: Fri Apr 12, 2019 3:18 am

Re: Advised to taxi on takeoff

Post by Bulva » Mon Apr 13, 2020 10:06 pm

Atlas wrote:
Mon Mar 16, 2020 3:54 am
Flying from A-B-A, I normally get 124th ATC to work well during the A-B leg. Resetting the plugin for the B-A return flight, I get to the runway and I am given clearance for take off, then as I align for takeoff and do my run up, ATC tells me to taxi on the runway of my choice. I have no option but to do a readback. Upon takeoff, handover to area controller as normal occurs. Once near my destination (A), area controller hands me off to approach then hands me off to tower. I do not get the initial call to tower option.

I don't know if this is a bug or if I am doing something wrong? Thanks!
I noticed that too.

Post Reply