How to import FMS?

Any problem or bug related to 124thATC
Post Reply
stuarth
Posts: 3
Joined: Sat Aug 18, 2018 2:34 pm

How to import FMS?

Post by stuarth » Sat Oct 27, 2018 1:06 pm

I created an XP11 fms flight plan using Simbrief and saved in the X-Plane 11/Output/Flightplan folder.
I load the flightplan into the JarDesign A320 FMC and in the Flight plan dialogue in 124 ATC I click the [Import from FMS] button but I just receive a series of odd numbers. Is this a bug or to be expected when using the JarDesiggn A320 FMS?

Secondly if using copy / paste instead do you have to use the window shortcut keys Ctrl-C / Ctrl-V, as I can't see any way to paste the text into the box?

Stuart

RandomUser
Posts: 18
Joined: Fri Aug 31, 2018 10:15 pm

Re: How to import FMS?

Post by RandomUser » Sat Oct 27, 2018 6:29 pm

Type the list of fixes into the box from hand or copy and paste it with CTRL+C and CTRL+V also works. Also only focus on the fixes and leave out any airway names and "DCT" instructions.

stuarth
Posts: 3
Joined: Sat Aug 18, 2018 2:34 pm

Re: How to import FMS?

Post by stuarth » Sat Oct 27, 2018 9:09 pm

Thanks for that.

Post Reply