Assignment of commands to any button

All other discussions related to 124thATC
Post Reply
Bulva
Posts: 23
Joined: Fri Apr 12, 2019 3:18 am

Assignment of commands to any button

Post by Bulva » Mon May 20, 2019 6:33 pm

Is there any chance to assign any commands other than reedback to any key?
(without using the mouse)

ntnll
Posts: 431
Joined: Sun May 13, 2018 12:32 pm

Re: Assignment of commands to any button

Post by ntnll » Mon May 20, 2019 6:50 pm

Bulva wrote:
Mon May 20, 2019 6:33 pm
Is there any chance to assign any commands other than reedback to any key?
(without using the mouse)
Hi Bulva,
you can assign to any keyboard key or any joystick button all the custom commands available.
Please refer to the guide for the list of the available commands.

a.
124thATC Developer

Bulva
Posts: 23
Joined: Fri Apr 12, 2019 3:18 am

Re: Assignment of commands to any button

Post by Bulva » Mon May 20, 2019 11:12 pm

Yes I know about it. I use keyboard key for read-back command.
I would like to be able to assign other basic, most commonly used commands during the flight: (for example) Request engine startup, Request taxi, Request pushback, Say again, Initial call to ...., etc.
Are there any chances that this will happen in the future? ;-)

ntnll
Posts: 431
Joined: Sun May 13, 2018 12:32 pm

Re: Assignment of commands to any button

Post by ntnll » Mon May 20, 2019 11:37 pm

Bulva wrote:
Mon May 20, 2019 11:12 pm
Yes I know about it. I use keyboard key for read-back command.
I would like to be able to assign other basic, most commonly used commands during the flight: (for example) Request engine startup, Request taxi, Request pushback, Say again, Initial call to ...., etc.
Are there any chances that this will happen in the future? ;-)
Not available at the moment, but yes, I have in the todo list new assignments as part of an initial vr support.
124thATC Developer

Bulva
Posts: 23
Joined: Fri Apr 12, 2019 3:18 am

Re: Assignment of commands to any button

Post by Bulva » Tue May 21, 2019 12:10 am

Thank you. :-)

It would be great to be able to at least always select the first command appearing in the ATC window with the help of any key (because it is mostly used).

Post Reply