Radio Frequency

Support for any problem or bug related to 124thATC
Post Reply
RC36
Posts: 2
Joined: Fri Jan 03, 2020 8:34 pm

Radio Frequency

Post by RC36 » Sat Jan 04, 2020 12:54 am

Hi,
I cant ever make a full flight using the ATC because at certain point the ATC tells me to change to a frequency that I can not change,like I got told to change to 134.455
But the frequency goes up every ‘25.
So I can only change to 135.450 to 135.75.
I’m knew to this 124atc ,am I doing something wrong?
I’m using the latest version.

zayaraq
Posts: 10
Joined: Tue Jun 04, 2019 7:57 pm

Re: Radio Frequency

Post by zayaraq » Sun Jan 05, 2020 3:49 pm

What aircraft are you using? If I'm not completely confused this should be absolutely possible. Have you tried different aircrafts? Also have you tried if this would work without using 124thatc?
These are just ideas, tho...

RC36
Posts: 2
Joined: Fri Jan 03, 2020 8:34 pm

Re: Radio Frequency

Post by RC36 » Mon Jan 06, 2020 2:17 pm

It happens with any aircraft,I’ve tried with the XP ATC and I don’t find this issue but the default ATC is not good.
I tried to add the Log file but it said it’s to large.
Oh well I just deleted and I just fly with no ATC.
ATC brings more realism in to the sim but I always have this same issue.

ntnll
Posts: 519
Joined: Sun May 13, 2018 12:32 pm

Re: Radio Frequency

Post by ntnll » Mon Jan 06, 2020 4:42 pm

124thATC Developer

Post Reply