Page 1 of 1

SID and STAR

Posted: Sat Jul 02, 2022 10:21 pm
by gmazzone207
I have just about given up. I have the plug-in installed and it works correctly. All of the NAV data is in the correct folder, however I still do not get a choice for SIDS and STARS in the flight plan. I have look for sid and star as well as manual sid and star both checked. What am I doing wrong?

Re: SID and STAR

Posted: Wed Jul 06, 2022 8:26 am
by vittop
gmazzone207 wrote: Sat Jul 02, 2022 10:21 pm I have just about given up. I have the plug-in installed and it works correctly. All of the NAV data is in the correct folder, however I still do not get a choice for SIDS and STARS in the flight plan. I have look for sid and star as well as manual sid and star both checked. What am I doing wrong?
R U sure the airport U R at has SID\STAR info into its NAV data? For example, if airport is KJFK, check if ../Resources/plugins/124thATC64/navdata/CIFP/KJFK.dat contains lines like these:

SID:020,6,SKORR3,RNGRR,METSS,K6,E,A,E , , ,TF, , , , , , , , , , ,+,02500, , , , , , , , , , , , , , ;
SID:030,6,SKORR3,RNGRR,RNGRR,K6,E,A,EE , , ,TF, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ;
SID:010,6,SKORR3,YNKEE,SKORR,K6,E,A,E , , ,IF, , , , , , , , , , , , , ,18000, , , , , , , , , , , , ;
SID:020,6,SKORR3,YNKEE,CESID,K6,E,A,E , , ,TF, , , , , , , , , , ,+,02500, , , , , , , , , , , , , , ;
SID:030,6,SKORR3,YNKEE,YNKEE,K6,E,A,EE , , ,TF, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ;
STAR:010,2,CAMRN4,ALL,SIE,K6,D, ,V , , ,IF, , , , , , , , , , , , , ,18000, , , , , , , , , , , , ;
STAR:020,2,CAMRN4,ALL,BOTON,K6,E,A,E H, , ,TF, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ;
STAR:025,2,CAMRN4,ALL,HOGGS,K6,E,A,E , , ,TF, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ;
STAR:030,2,CAMRN4,ALL,PANZE,K6,E,A,E , , ,TF, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ;